CONCURS LITTLE PHENOMENA: ACONSEGUEIX ENTRADES PER VEURE "EL SECRETO DE LA PIRÁMIDE" I "HOWARD. UN NUEVO HÉROE"Actualització 21-4-2012 (13:30h):

Ja tenim els guanyadors de les dues entrades triples que posavem a la vostra disposició!

I són: Jose Luis Getino i Marc Sacristán García

Felicitats, i que gaudiu de la sessió!

Ah, i les respostes eren:
1-"LA VIDA PRIVADA DE SHELOCK HOLMES", de BILLY WILDER.
2-"PLAYDUCK" ;)

*************

Little Phenomena presenta...
"El secreto de la pirámide" + "Howard. Un nuevo héroe"

"Recuerdas cuando éramos peques y pasábamos la tarde del domingo en el cine de barrio?

¡Cuántas maravillas descubrimos entonces, y que ilusión nos despertaba cruzar elumbral de aquellas salas de fantasía! Para muchos fueron los Hermanos Marx, Tarzán, la Pantera Rosa, los mosqueteros, Disney… y para otros, la magia tuvo nombre propio: Steven Spielberg.

Clásicos de aventuras, comedia y ciencia ficción hicieron de nuestra infancia un recuerdo imborrable. ¿Quién no ha soñado alguna vez con recuperar aquello que tan felices nos hizo?

¡Eso es lo que nos proponemos con Little Phenomena!

Muy pronto en el cine Urgel despertaremos al niño que llevamos dentro, y lo mejor de todo, podremos darles a nuestros hijos la oportunidad de vivir una maravillosa etapa de nuestra infancia para que sonrían, sueñen y se emocionen como nosotros. Por eso, Little Phenomena recuperará aquellas sesiones dobles de domingo por la tarde, con el sabor añejo del doblaje en castellano que todavía hoy despierta tantos recuerdos.

Te esperamos con tus hijos para compartir en familia una nueva experiencia y recordar para siempre ese momento con una sonrisa."


I un cop més, gràcies a la generositat de l'esforçat equip del Phenomena -el qual agraïm novament la col·laboració amb l'Ovelles-, podreu guanyar una de les dues entrades triples que sortejem i així poder gaudir d'aquesta gran sessió... aixó sí, és clar: si responeu correctament a les preguntes que us farem i sou prou ràpids... Sort!

Cada encertant rebrà una entrada triple (3 entrades individuals no numerades) per assistir a la propera sessió del LITTLE PHENOMENA, que es celebrarà el diumenge 22 d'abril a les 17:00 al Cinema Urgell de Barcelona amb al projecció de "El secreto de la pirámide" i "Howard. Un nuevo héroe" (versions doblades al castellà). (IMPORTANT: en el cas que algun dels guanyadors preveiés després del concurs que li fora impossible d'assistir a la sessió, es prega comunicar-ho com abans possible per poder assignar les entrades al seguent encertant per estricte ordre de recepció del correu. Moltes gràcies).

MOLT IMPORTANT: podreu recollir les vostres entrdades a la guixeta del Cinema Urgel fins a les 16:00 del mateix dia 22 d'abril indicant el vostre nom; qualsevol invitació no recollida dins d'aquest termini serà posada a la venda.

_______________________

Som-hi doncs... s'emportaran una d'aquestes entrades triples les dues primeres persones que contestin correctament les seguents preguntes:

1.- De Sherlock Holmes n'hi ha hagut de tota mena al cinema; en una de les propostes més curioses que s'ha portat mai a la pantalla s'hi barrejen elements com el monstre del llac Ness o ballarines russes... De quina pel·lícula es tracta i qui la va dirigir?

2.- Quina revista llegeix Howard a l'inici de la pel·lícula "Howard. Un nuevo héroe"?


Heu d'enviar les respostes a ovelleselectriques@gmail.com amb el seguent assumpte: Concurs Little Phenomena-Ovelles Elèctriques indicant el vostre nom complet, el DNI i un telèfon de contacte.


Ens retrobem el proper diumenge 22 d'abril per gaudir del bon cinema en una nova i mítica sessió doble al LITTLE PHENOMENA!

No Response to "CONCURS LITTLE PHENOMENA: ACONSEGUEIX ENTRADES PER VEURE "EL SECRETO DE LA PIRÁMIDE" I "HOWARD. UN NUEVO HÉROE""


Copyright 2011, Ovelles elèctriques

Site Design: Bouman Studios, based on original theme of anshul dudeja