CONCURS PHENOMENA: ACONSEGUEIX ENTRADES PER ASSSTIR A LA MARATÓ ROBÒTICAEls robots envairan la pantalla del cinema Urgel en la Marató Robòtica que ha organitzat Phenomena - The ultimate cinematic experience i FICOMIC amb motiu del 30 Saló Internacional del Còmic de Barcelona. La sessió s’emmarca en les activitats paral·leles de l’exposició “Robots en la seva Tinta”. La cita és el dissabte 5 de maig al cinema Urgel de Barcelona a partir de les 20 hores. Allà podràs gaudir d'una sessió triple de tres pel·lícules emblemàtiques de tres èpoques ben diferents.

Les tres pel·lícules que es projectaran són: Matrix, dels germans Wachowski (20.00 hores); Westworld (Almas de metal), de Michael Crichton; i Hardware: Programado para matar, de Richard Stanley. Precisament, amb motiu de la projecció i de les activitats relacionades amb la robòtica, el Saló del Còmic te com a convidat a Richard Stanley que participarà en diverses activitats del certamen.

El preu de l'entrada única per veure les tres pel·lícules és de 12 euros i els films s'exhibeixen en versió original subtitulada al castellà. És una oportunitat única per veure tres grans èxits del cinema de ciència ficció en les millors condicions i a un preu molt econòmic. Les entrades s’adquireixen per ServiCaixa, en www.atrapalo.com o a les mateixes taquilles del cinema Urgel. La sessió és sense numerar.


La triple sessió de Phenomena, una iniciativa que rescata per a la gran pantalla clàssics comercials del cinema dels anys 70, 80 o 90, permet tornar a gaudir, o descobrir, tres obres que han marcat època en el gènere dels robots:

Matrix (1999). La primera de la trilogia que passarà a la història per la revolució que va suposar algunes de les seves seqüències. Amb una estètica i plantejament molt proper al còmic i, sobretot, al manga i a l’anime, Matrix és el límit de les conseqüències que pot generar la intel·ligència artificial, i del que hem d’intentar evitar si no volem viure fugint dels sentinelles.

Westworld (Almas de metal) (1973): Un actor emblemàtic (Yul Brynner) interpretant un robot pistoler d’un parc d’atraccions, o quan l’oci amb robots et pot jugar una mala passada. Segona pel·lícula dirigida per Michael Crichton, reconegut per la seva filmografia però sobretot com a escriptor i guionista.

Hardware: Programado para matar (1990): es l’adaptació a la gran pantalla del còmic SHOK! creat pel guionista Steve McManus i el dibuixant Kevin O'Neill en 1990 publicat en 2000AD. Sens dubte una pel·lícula de culte pels aficionats de la ciència ficció per la seva originalitat i intensitat narrativa, resolvent amb de forma espectacular la falta de recursos en la seva producció. A la sessió de la marató assistirà el seu director, el sud-africà Richard Stanley per presentar la pel·lícula.

Organitza: Phenomena - The ultimate cinematic experience amb la col·laboració de FICOMIC. Més informació de les activitats de l’exposició “Robots en la seva Tinta” a (www.ficomic.com) i en el bloc del projecte de divulgació de la robòtica (http://robotsensutinta.blogspot.com.es).


Doncs bé, una vegada més i gràcies a l'amabilitat de l'organització del Phenomena, posem a la vostra disposició dues entrades dobles per assistir a la Marató Robotica. Això sí, haureu de ser ràpids com un androide i llestos com cyborg si voleu aconseguir-les ;)

Cada encertant rebrà una entrada doble (2 entrades individuals no numerades) per assistir a la propera sessió del PHENOMENA, que es celebrarà el dissabte 5 de maig a les 20:00 al Cinema Urgell de Barcelona amb al projecció de la Marató Robòtica composta per "Matrix", "Westworld" i "Hardware". (IMPORTANT: en el cas que algun dels guanyadors preveiés després del concurs que li fora impossible d'assistir a la sessió, es prega comunicar-ho com abans possible per poder assignar les entrades al seguent encertant per estricte ordre de recepció del correu. Moltes gràcies).

MOLT IMPORTANT: podreu recollir les vostres entrdades a la guixeta del Cinema Urgel fins a les 19:00 el mateix dia 5 de maig indicant el vostre nom; qualsevol invitació no recollida dins d'aquest termini serà posada a la venda.

________________

Preparats?... S'emportaran una d'aquestes entrades dobles les dues primeres persones que contestin correctament les seguents preguntes:

1.- "Matrix" va ser una pel·lícula revolucionària en el seu moment. Existeix, però, un altre gran pel·lícula anterior a "Matrix" on queda patent una gran similitud entre molts plans de les dues. De quin film es tracta?

2.- Michael Crichton és el director de "Westworld", on les màquines es rebel·len contra els seus constructors. En un altre film de Crichton com a director planteja una situació semblant on les màquines comencen a atacar als humans. De quin film es tracta?

_________

Heu d'enviar les respostes a ovelleselectriques@gmail.com amb el seguent assumpte: Concurs Phenomena Marató Robòtica indicant el vostre nom complet, el DNI i un telèfon de contacte.


Us esperem el proper dissabte 5 de maig al PHENOMENA per gaudir d'una Marató Robòtica inolvidable!


1 Response to CONCURS PHENOMENA: ACONSEGUEIX ENTRADES PER ASSSTIR A LA MARATÓ ROBÒTICA

24 de maig de 2012, 19:38

Per cert, les solucions eren:

"Dark City" (Alex Proyas, 1998)

"Westworld" (Michael Crichton, 1973)

;)


Copyright 2011, Ovelles elèctriques

Site Design: Bouman Studios, based on original theme of anshul dudeja